”Bingo” uputio izvinjenje nakon incidenta u kojem su zaštitari premlatili dvojicu migranata

Nakon incidenta u ”Bingovoj” radnji u tržnom centru Otoka u Sarajevu, u kojem su zaštitari pretukli dvojicu migranata koji su prethodno počinili krađu, oglasili su se iz ove kompanije.

– U subotu, 21. decembra, u našem hipermarketu “Bingo” Otoka u tržnom centru “Merkur” došlo je do nemilog događaja između migranata i pripadnika zaštitarske agencije „Flek“, koja osigurava naš centar. Zaštitari su odmah obavijestili nadležni MUP, koji je po dolasku proveo potrebne procedure. Zaštitarska agencija „Flek security“ će dati više informacija o događanjima – navedeno je u saopćenju.

Također, iz kompanije “Bingo” uputili su izvinjenje uposlenicima i kupcima zbog neugodnosti koje su doživjeli u nastaloj situaciji.

VIDEO: Zaštitari pretukli migranta zbog ukradene čokoladice u TC Bingo

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79