Bolesni brat i sestra mislili da su sahranili majku: Komšija zatekao horor

Starica Nuša Arsić (79) pronađena je mrtva u kući u selu Zlatokop nadomak Vranja u Srbiji. Nju je pronašao Joca Tasić iz Trebešinja, susjednog sela, kada je došao da joj otvori namjenski račun u banci kako bi naplatili pogrebne troškove za sahranu njenog muža koji je nedavno umro.

Starica je majka oboljelih kćerke (50) i sina (48).

Joca Tasić kaže da mu je njen sin rekao da je majka umrla i da su je sahranili, što mu je bilo sumnjivo. Kada je ušao u sobu, leš je, navodi, bio crn i slučaj je prijavio policiji.

Kasnije se ispostavilo da je baka umrla nenasilnom smrću, te da su psihički oboljeli sin i kćerka mislili da su je sahranili.

Porodica nije bila na spisku korisnika Centra za socijalni rad.

Sin je navodno radio u vojsci i stekao penziju. Ipak, svi koji ih poznaju navode da ne mogu da brinu o sebi.

U prilog tvrdnje da porodica ipak oskudjeva, idu i navodi prodavačice u selu. Ona kaže da po namirnice dolaze jednom mjesečno, kad stigne penzija.

Vjećnica za socijalna pitanja Danijela Milosavljević kaže za Telegraf.rs da su obaviješteni o slučaju i da će dalje postupati.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79