Braća ukrala Audi u Kozarskoj Dubici pa pronađeni u Sarajevu

Okružno javno tužilaštvo Prijedor podiglo je optužnicu protiv muškarca M.E. koji je, zajedno sa bratom, iz dvorišta porodične kuće u Kozarskoj Dubici ukrao automobil Audi.

U optužnici se navodi da je M.E. 1. maja 2017. godine sa bratom M.A. iz dvorišta porodične kuće u vlasništvu V.B. u Kozarskoj Dubici tokom noći ukrao “audi” u kojem su bili kontakt-ključ i torbica sa ličnim dokumentim oštećenog.

Braća su se ukradenim automobilom odvezla u Sarajevo gdje su ih 2. maja 2017. godine na parkingu u Geteovoj ulici zatekli pripadnici Policijske stanice Novi Grad Sarajevo, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Krivičnim zakonom Republike Srpske propisana je novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine za onoga ko oduzme tuđu pokretnu stvar u namjeri da njenim prisvajanjem pribavi protivpravnu imovinsku korist.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79