Brčaci najavili protest zbog likvidacije Edina

Brčaci najavili protest zbog likvidacije Edina


Građani Brčko distrikta za nedjelju u 10 časova zakazali su spontano okupljanje na platou ispred benzinske pumpe u naselju Ilićka dok će se građani sa područja Opštine Čelić okupiti na poligonu osnovne škole kako bi krenuli na posljednji ispraćaj mučki likvidiranom Edinu Zejćiroviću (31) iz Ratkovića.

Poruka Edinovog brata kida srce

Snimak koji je objavljen i kojeg imamo je digao ljude na noge. Onako nešto nije viđeno u ratu. Pa šta im je uradio da mu kidaju nokte, da uriniraju po njemu. Zbog toga, Brčaci, ma kako se zvali, izaći ćemo na ulice i tražiti da se monstrumi maksimalno kazne. Tražićemo da se uvede kazna doživotnog zatvora za takve monstrume, pedofile, silovatelje – reka je jedan od osnivača Fejsbuk grupe„Pravda za Edina“.

Policija Brčko distrikta u koordinaciji sa Policijskom upravom MUP TK priveli su Suana Halilovića (40), Nihada Hukića (26) i Suvada Djedovića (22).

Intenzivno se traga za Samidom Šabanovićem koji je, navodno, pobjegao u Njemačku.

Oni su 17. novembra oteli Zejćirovića i na kanalu koji je povezan sa rijekom Savom počinili likvidaciju na svirep i okrutan način. Na video snimku koji se proširio društvenim mrežama i koji je u posjedu velikog broja građana čuli su se monstruozni komentari i još monstruoznije iživljavanje nad Zejćirovićem.

Policija traga za Samidom Šabanovićem: Učestvovao u likvidaciji Edina Zejćirovića

Osumnjičenim za ovaj događaj je određena jednomjesečni pritvor, ali ogorčeni građani najavljuju kako će od Tužilaštva Brčko distrikta i Osnovnog suda u Brčko distriktu kontinuirano tražiti maksimalne kazne za njih.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija