Tragedija kod Breze: Meliha napunila kadu, ušla u nju i spustila fen u vodu

Velika tragedija dogodila se jučer u mjestu Potkraj kod Breze.

Kako saznaje Hayat, Meliha S. pronađena je u beživotnom stanju u kupatilu.

Prema riječima njenih komšija, jučer su bili na izletištu Misoča kod Ilijaša. Po dolasku kući Meliha je otišla u kupatilo. Njeno tijelo pronađeno je, navodno, u kadi pored koje je bio fen i produžni kabal.

Aldina Ahmić, portparol MUP-a ZDK, potvrdila je za Hayat da je pronađeno tijelo ženske osobe, ali da još uvijek ne može govoriti o okolnostima zbog kojih je došlo do ove tragedije.

U skladu sa uputama dežurnog tužioca koji je rukovodio uviđajnim radnjama, policijski službenici poduzimaju mjere i radnje iz svojih nadležnosti s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti pod kojim je došlo do smti S. M.. U tom kontekstu je naložena obdukcija koja će biti obavljena danas kako bi se utvrdio tačan uzrok. Prema do sada prikupljenim informacijama, isključene su bilo kakve sumnje da je u pitanju krivično djelo. Početne informacije govore da je djevojka najvjerovatnije oduzela sebi život ali istraga će dati odgovor i na to pitanje – kazala je Ahmić za Hayat.ba.

Iza ove 29-godišnje žene ostao je suprug i jedno dijete.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments