Brnabić napala Krivokapića: Kako Vas nije sramota da tako bestidno lažete

Uzgred, kada vas je to Vučić pozvao, uputio poruku, rekao bilo koju riječ ucjene u vezi sa hranom/robom iz Srbije, upitala je premijerka Srbije

Ana Brnabić, premijerka Srbije, reagirala je na izjavu Zdravka Krivokapića, odlazećeg premijera Crne Gore da je Srbija pokušala da ucijeni Crnu Goru osiguravanjem osnovnih životnih namirnica za ulazak Podgorice u inicijativu “Otvoreni Balkan”.

On je to kazao prilikom gostovanja u emisiji “Okvir” na RTCG.

– Pitam profesora Krivokapića kako Vas nije sramota da tako bestidno lažete? Uzgred, kada vas je to Vučić pozvao, uputio poruku, rekao bilo koju riječ ucjene u vezi sa hranom/robom iz Srbije? Pošto znam da nije, vraćam se na pitanje: da li Vas je bar malo sramota – napisala je Brnabić na Twitteru.

Objava Ane Brnabić na društvenim mrežama

Ucjena se, kako je Krivokapić pojasnio gostujući na RTCG, sastojala u tome što je odluka Srbije o izvozu žita i brašna u Crnu Goru zavisila od toga hoće li biti dio Otvorenog Balkana ili ne.

Poručio je da ne vjeruje u Otvoreni Balkan, te da smatra da nije dobar za Crnu Goru.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79