Budžet u Ilijašu posvađao “Trojku”: U novu godinu s krnjom opozicijom

Općinsko vijeće Općine Ilijaš usvojilo je budžet za 2022. godinu, s glasovima vijećnika Naroda i pravde, što je izazvalo žestoku reakciju iz partnerskog SDP-a.

– U novu 2022. godinu s političkim budžetom i “krnjom” opozicijom!

Za razliku od kolegica i kolega iz Naroda i pravde, SDP nije i nikada neće glasati za budžet po mjeri Akifa Fazlića i njemu bliskih interesnih skupina!

Glasanjem za prijedlog budžeta Općine Ilijaš za 2022. godinu, vijećnici kluba vijećnika SDA, SBB kao i većine vijećnika NiP-a su podržali povećanje izdvajanja za političke stranke, dodatna stranačka zapošljavanja i tenderisanja u režiji vladajuće SDA️.

Čestitke vijećnicima Alema Džafo, Kenan Buza i Dino Čistović na principijelnosti, a ostalima savjetujemo da svoje predizborne kampanje ne grade na kritikovanju SDA Ilijaš i njenih kadrova jer su jučerašnjim činom dokazali da jabuka ne pada daleko od stabla️.

Neka nam je sretna Nova, 2022. godina – saopćili su iz Općinske organizacije SDP-a Ilijaš.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79