Cenić otkrila identitet djevojke sa snimka: Nagovore Merimu da u okruženju elitne hrvatske mladeži provocira Sarajevo

Nakon snimka sa derneka u Mostaru na kojem su prekršene sve mjere, a djevojka iz Sarajeva šalje poruku premijeru Edinu Forti i poručuje “vidimo se u Sarajevu” uslijedile su oštre reakcije i osude javnosti.

Njen postupak kritikovala je i ekonomska analitičarka Svetlana Cenić, koja se zbog svojih stavova sukobila i sa Denisom Stojnićem koji je stao u zaštitu djevojke.

Profesorica Cenić odgovorila Stojniću: Nisam marku primila iz budžeta od 2006. godine

Profesorica Cenić osudila je ovakvo ponašanje, pogotovo jer se nalazimo u situaciji da je svaki dan borba za desetine života. Zatražila je i javno izvinjenje djevojke zbog bahatosti, a ukoliko to ne uradi kazala je da će otkriti njen identitet.

-Gospođici iz onog mostarskog kluba da poručim: ili će se javno izviniti ili joj ide objava imena na svom mrežama i tužba. Neka bira, kazala je Cenić, a nakon što se djevojka nije oglasila, uslijedio je novi tweet u kojem otkriva njene inicijale a potom i ime.

-Pozdravljam posebno mostarski klub i gospođicu sa inicijalima M.A. Uskoro sledi i puno ime, najavila je, a onda se ponovo oglasila.

– Nagovore Merimu da u okruženju elitne hrvatske mladeži pošalje provokativnu poruku Sarajevu. Vrijedi li to plaćenog pića, ne znam. Pri tome, nikakve mjere zaštite u vrijeme pandemije, ništa razmak. Strahovit poraz cijelog društva, na svu bahatost vlasti dok se borimo za život – poručila je Svetlana Cenić.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79