Čudo neviđeno: U Sarajevu opran trolejbus

Čudo neviđeno: U Sarajevu opran trolejbus


Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo, Adnan Šteta je nakon objavljenih informacija o gradnji pruge Ilidža – Hrasnica, sa građanima podijelio i još jednu vijest, a riječ je o korištenju praonica za javni gradski prijevoz.

Naime, ministar je u svojoj objavi na Facebook profilu naglasio da je ranije došlo do zanemarivanja kada je riječ o čistoći u gradskom prijevozu.

“Neke situacije su i meni nevjerovatne, nemojte misliti da nisu. Davno je u trolejbuskom depou postavljena praonica za vanjsko pranje trolejbusa, prije 15-ak godina. Otprilike toliko nije radila. Za to vrijeme služila je kao magacin rashodavnih guma, a trolejbusi su se čistili ručno.

U proteklom periodu prošla je sve neophodne provjere i popravke. U funkciji je. I ova praonica je zapravo još jedan od dokaza potpunog decenijskog zanemarivanja javnog prevoza”, napisao je ministar Adnan Šteta u svojoj objavi.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija