Dalibor Dragijević prije smrti navodno priznao policiji da su raskomadali tijelo Danke Ilić?

Dalibor Dragijević je priznao policiji, neposredno prije smrti, da su on, njegov brat Dejan i njihov otac raskomadali tijelo Danke Ilić (2).

Po sopstvenom priznanju, Dejan Dragijević je ubio Danku Ilić 26. marta nakon što je prethodno Srđan Janković udario službenim automobilom vodovoda. Potom je Dejan na suvozačevom mjestu udavio i usmrtio, podsjeća Republika.

On je na saslušanju ispričao da je Danki stavio jednu ruku preko usta, dok ju je drugom davio dok nije prestala da diše. Također, on je rekao da su mu da premjesti tijelo dva dana kasnije pomogli brat Dalibor Dragijević i otac Radosav Dragijević.

Prema nezvaničnim informacijama, njih trojica su u svojoj porodičnoj kući navodno raskomadali tijelo, što je Dalibor Dragijević pred smrt priznao policiji i do detalja ispričao šta su njih trojica uradili sa tijelom.

Oni su, kako je ispričao, Dankino tijelo raskomadali na dijelove, sakrili ga, a onda se otac vratio i premjestio dijelove tijela na samo njemu znanu lokaciju.

Iako je njegov sin Dalibor priznao prije nego što je umro kakav su monstruozan čin izvršili on, njegov brat i otac, Radosav Dragijević odbija da kaže policiji gdje je ostavio dijelove tijela male Danke.

“Nikada vam neću reći gdje sam je ostavio”, rekao je Radosav Dragijević, nezvanično saznaje Republika.rs.

Podsjećamo, Danka Ilić nestala je 26. marta kada se u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane igrala sa starijim bratom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79