Dan prije tragedije prodavao Fiata sa plinom za 700 eura: Nakon sudara se zapalio

Od vozača “fijat punta” Dejana Jevremov (53) koji je prije 2 dana poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu “Miloš Veliki” kod Obrenovca, kada je vozio u kontrasmjeru udario u “hjundaji”, oprostila se potresnom porukom ćerka koja je imala jednu molbu za njegove prijatelje.

Sa Dejanom J. u kolima bio je i N. K. (40) i on je sa teškim povredama prevezen u bolnicu. Hospitalizovana je i D. P. (30), koja je bila za volanom “hjundaija” u koji se zakucao “punto”. Do tragične nesreće, podsjetimo, došlo prije 2 dana kada je “fijat”, idući brzom trakom u kontrasmjeru, udario u “hjundaiji” koji se regularno kretao svojom trakom.

Poslije silovitog sudara sa “hjundaijem” “fijat” se zapalio.

Pojavio se snimak direktnog sudara na autoputu. Upozoravamo da je uznemirujući

Poginuli Dejan J. bavio se masažamo, redovno je objavljivao oglase na društvenim mrežama u kojima je reklamirao svoje usluge i pozivao zaintersovane da zakažu svoj termin.

Bio je veoma aktivan na društvenim mrežama, pa je tako samo dan prije stravične nesreće objavio da prodaje “fijat punta” u kom je i poginuo. Prodavao ga je za 700 eura a imao je ugrađen i plin.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79