Danas sahrana pripadniku SIPA-e koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći

Sokočanin Pavle Ninković koji je podlegao teškim povredama zadobivenim u saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila na putu Podromanija – Sokolac, u mjestu Majdani, bit će sahranjen danas na Vojničkom groblju “Mali zejtinlik” u Sokocu, u 14 sati.

Na smrtovnici koja je objavljena na facebook stranici Planinarskog društva “Glasinac” Sokolac navodi se da će porodica primati saučešće od 13 sati u kapeli na groblju, dok će se sahrana obaviti u 14 sati.

Bavio se planinarenjem

Pavle Ninković je bio veliki ljubitelj sporta i adrenalina, bio je član planinarskih društava “Glasinac” iz Sokoca i “Javorina” iz Pala. Bavio se planinarenjem, brdskim biciklizmom, trčao je na ultra-trejl trkama, skijao, bio je veliki ljubitelj prirode i uživao je u njoj.

Završio je Ekonomski fakultet, a bio je zaposlen u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA). Iza njega su ostali neutješni roditelji i sestra sa porodicom, kao i ostala rodbina i prijatelji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79