Davor Dragičević i Muriz Memić razgovarali s Komšićem: Napunio nam je dušu

Oni su nakon sastanka zahvalili Komšiću na prijemu rekavši kako im je on napunio dušu.

Kako saznajemo, Memić i Dragičević su tražili od Komšića da im nađe tužioca u BiH, pošalje pismo predsjedniku Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Milanu Tegeltiji koji bi trebao završiti njihov slučaj.

Nakon ovog sastanka Davor Dragičević trebao bi doći do Tužilaštva BiH koje će preuzeti slučaj ubistva njegovog sina.

Dragičević i Memić istakli su ponovo kako u oba slučaja imaju određena saznanja i činjenice te dokaze o tome ko su, kako kaže, ubice njihove djece. Kako tvrde, kada se riješe ova dva slučaja, ništa više u BiH neće biti isto, ni država ni institucije.

Na kraju sastanka naglasili su kako nastavljaju svoju pravnu bitku zajedno s advokatom Ifetom Feragetom.

Podsjećamo, Dragičević i Memić su početkom decembra u pratnji Ferageta održali sastanak u zgradi Delegacije Evropske unije sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za BiH Larsom Gunnarom Wigemarkom i ambasadorima zemalja članica EU u BiH. Oni su dobili podršku svih predstavnika zemalja Evropske unije u njihovoj borbi za pravdom i istinom.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine također je pozvalo Muriza Memića da u ponedjeljak, 24. decembra, da svoj iskaz na okolnosti smrti njegovog sina. Državno tužilaštvo otvorilo je predmet o ovom slučaju u augustu ove godine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79