Dečko glumice Anđelke Prpić zakazao svadbu u lokalu njenog muža?

Dečko glumice Anđelke Prpić, Marko Žugić, zakazao je svadbu u restoranu glumičinog bivšeg muža Darija Prpića.

Godinu dana prije nego što su se Anđelka i Dario razveli, Marko je planirao da se oženi djevojkom sa kojom je bio 11 godina u vezi.

“Marko je 2019. godine želio da napravi svadbeno veselje u Dariovom restoranu u centru grada. Žugić je pitao Prpića da mu bude kum, jer se druže još iz srednjoškolskih dana. Dario je oberučke prihvatio da bude kum. Taman kada su sve dogovorili, Prpićev restoran je zatvorila protivpožarna inspekcija, pa su morali da otkažu veselje”, priča izvor blizak glumici Anđelki i njenom bivšem mužu Dariju, prenose srbijanski mediji.

Poznata glumica čeka dijete s najboljim prijateljem bivšeg muža

Marko Žugić nije želio da odustane od vjenčanja, pa taman kada je trebalo da zakažu novi datum, počela je pandemija koronavirusa.

“Ubrzo su svi restorani bili zatvoreni, stupio je na snagu policijski sat, pa su Marko i njegova vjerenica prolongirali svadbu za neka bolja vremena. Međutim, do toga nije došlo jer se Marko zaljubio u Anđelku. Pošto nije želio da sjedi na dvije stolice, odmah je ostavio tadašnju vjerenicu”, dodao je izvor.

Kontaktirali smo Prpić ovim povodom, ali ona nije bila raspoložena da priča na ovu temu.

“Nemojte molim vas da me zovete zbog gluposti”, rekla je Anđelka. Ni Dario Prpić nije želio mnogo da govori o ovome, ali nam je potvrdio da je čuo ovu informaciju.

“Čuo sam, ali zaista ne želim to da komentarišem” rekao je on za “Telegraf”. Podsetimo, Anđelka je 2012. godine na svijet donijela sina sa tadašnjim suprugom Dariom Prpićem, nakon čega su donijeli zajedničku odluku da se razvedu. Anđelka i Dario su se vjenčali 2011. godine.

Podsjetimo, glumica Anđelka Prpić je sa Žugićem započela vezu u martu, a u avgustu je saznala da je u drugom stanju. Ona se od Darija Prpića, sa kojim ima sina Jakšu, razvela 2020. godine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79