Delić preuzeo dužnost i upoznao se sa uposlenicima: Oni su najvrijedniji resurs i ogledalo mog i rada Ministarstva

 

Nakon što je danas preuzeo dužnost ministra za rad i socijalnu politiku Federacije Bosne i Hercegovine, Adnan Delić se upoznao sa uposlenicima ovog ministarstva.

Kako je i sam naveo na svojoj zvaničnoj stranici, to je njegova prva aktivnost nakon preuzimanja dužnosti zajedno sa predstavljanjem načina rada.

S tom praksom počeo sam prvi radni dan i u Ministarstvu rada i socijalne politke. Svjestan sam da su uposlenici najvrijedniji resurs i da su oni ogledalo mog rada i rada Ministarstva. Važno mi je da na temelju međusobnog uvažavanja, povjerenja i poštovanja započnemo našu saradnju. Kako će se ta saradnja dalje razvijati zavisi isključivo od svakog pojedinca ponaosob i njihovog odnosa prema poslu i obavezama jer jedina razlika među uposlenicima koju pravim je njihov odnos prema obavezama i odgovornostima u poslu – poručio je ministar Delić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79