Delije zapalile oteti udarni trans BH Legion-a

Fudbaleri Crvene zvezde na dominantan način slavili su protiv Radničkog iz Kragujevca kojeg vodi bh. stručnjak Feđa Dudić, a osim na terenu stadiona Rajko Mitić, sadržajno je bilo i na tribinama.

Najvjerniji navijači Crvene zvezde, popularne Delije istakle su, a potom i zapalile zastavu navijačke grupe koja prati reprezentaciju BiH.

Riječ je o grupi BH Legion kojoj je otet transparent nakon utakmice sa Lihtenštajnom u novembru prošle godine.

“Prije mjesec dana je u Vaduzu u jednoj kukavičkoj akciji ukraden naš udarni trans. I nakon mjesec dana, kukavice se još kriju i nemaju mu*a da se javno oglase. Pozivamo grupu ili pojedinca koji stoje iza te “akcije” da nam se jave kako bi riješili ovo na ovaj ili onaj način. Uvijek smo se držali nepropisanih ultra pravila.

Tako da ćemo i ovaj put. Grupa će se ugasiti tek tad kad nam stanu na crtu pi*ke koje već mjesec dana ćute. Do tada ćemo da radimo i funkcionišemo. Spremni smo na fajt. Jeste li vi?”, stoji u objavi navijačke skupine BH Legion.

Delije su odlučile da zapale udarni trans.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79