Detalji eksplozije u Sarajevu: Bomba bačena na objekt Adela Kabaša

Detalji eksplozije u Sarajevu: Bomba bačena na objekt Adela Kabaša


U eksploziji u tri sata u noći potpuno razoren restoran “Food Office”, U eksploziji koja je rano jutros uznemirila građane sarajevskog naselja Nova Otoka, u potpunosti je razoren ugostiteljski objekt “Food Office” vlasništvo odbjeglog Adela Kabaša (ranije Murtović).

Adel Kabaš od ranije dobro poznat sarajevskoj policiji ali pod drugim imenom

 

Za Kabašem je raspisana Interpolova potjernica zbog ubistva Mehmeda Ramića Meše u decembru prošle godine na raskrsnici u Pofalićima.

Sumnja se da je Kabaš pobjegao u pravcu Srbije, jer su kamere snimile vozilo u kojem se dao u bijeg neposredno nakon ubistva.

 

POGLEDAJ GALERIJU

Podsjećamo, rano jutros, oko 3 sata, na Novoj Otoci došlo je do eksplozije u sarajevskom restoranu “Food Office”. Kako je za portal “Avaza” potvrđeno iz Operativnog centra MUP-a KS eksplozija se dogodila u ulici Džemala Bijedića.

– Aktivirana je nepoznata eksplozivna naprava. Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. Pričinjena je materijalna šteta. Policija je na licu mjesta i u toku je uviđaj – rečeno je za portal “Avaza” iz Operativnog centra.

Kako nam je potvrđeno, objekat nije radio već nekoliko mjeseci i u njemu nije bilo struje, te ni kamere videonazora nisu radile.

 

Objavljena crvena Interpolova potjernica za Adelom Kabašem, osumnjičenim za mafijašku likvidaciju Meše Ramića


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija