Dim ugušio baku, mačke i psa

Jedan od susjeda pokušao ju je ugasiti aparatom, dok se unuk pokušavao probiti do bake koja je spavala u jednoj od soba.
Iz sna me probudila buka kraj kuće. Mislio sam da je neki auto sletio u jarak, no kad sam pogledao kroz prozor, vidio sam da susjedima gori kuća, ispričao je jučer susjed žene (78) koja je stradala u požaru.

atra je buknula oko 5.20 u kući u mjestu Drenčec kraj Sesveta. Jedan od susjeda pokušao ju je ugasiti aparatom, dok se unuk pokušavao probiti do bake koja je spavala u jednoj od soba. Bez svijesti su je na kraju izvukli vatrogasci.

Liječnik Hitne pomoći ju je reanimirao, ali nisu uspjeli. U kući su našli i uginule četiri mačke i psa. Očevid je pokazao da su za sve krive električne instalacije. Kvar je najvjerojatnije nastao kod spoja produžnog kabla i računala, a za ženu su bili smrtonosni otrovni plinovi u dimu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments