Direktor OC Jahorina: Puna podrška našem predsjedniku Dodiku, svi smo uz njega

Olimpijski centar Jahorina na čelu s direktorom Dejanom Ljevnaićem pružio je danas podršku predsjedniku RS-a Miloradu Dodiku na procesu koji se vodi pred Sudom BiH.

“OC Jahorina je dostigao vrhunske rezultate, potražnju na čitavom regionu, postao moderan centar isključivo zbog podrške predsjednika Dodika. On je najzaslužniji čovjek zbog koga smo postali lideri, broj jedan…

Evo sada je trenutno u toku suđenje protiv našeg predsjednika, da danas mi kao OC Jahorina i u lično ime dajemo podršku i mu poručimo da smo svi smo uz njega i složni u podršci”, rekao je Ljevnaić.

Poruka podrške objavljena je na zvaničnom Instagram profilu OC Jahorina.

Ročište u predmetu protiv predsjednika RS-a Milorada Dodika i v.d. direktora Službenog glasnika Miloša Lukića odgođeno je danas pred Sudom BiH nakon što je odbijen zahtjev advokatskog tima odbrane da ovaj predmet bude prebačen u nadležni sud u Banjoj Luci.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79