Djevojka koju je udarila grana u Banjaluci: Osjećala sam strašne bolove

Djevojka J.V. koju je sinoć udarila grana preko puta parka “Mladen Stojanović” u Banjaluci u ispovijesti za “Nezavisne” je rekla šta se zapravo desilo sinoć.

“Izlazila sam sa PMF-a gdje sam zaposlena, prešla ulicu i krenula ka autobuskoj stanici i kod Crvenog krsta sam čula kao da duva jak vjetar i čovjeka kako iza mene govori ‘PAZI’ i znam samo da sam pala na zemlju”, rekla je J.V.

Prema njenim riječima, udarila ju je ogromna grana koja je samo odjednom pala, možda zbog starosti, a možda zbog jakog vjetra.

“Prišli su mi odmah ljudi i pozvali Hitnu pomoć, sreća tu se zadesila i jedna doktorica koja mi je pružila pomoć, nisam pala u nesvijest, bila sam svjesna ali osjećala sam strašne bolove”, kazala je J.V.

Najveća sreća je što nema nikakvih preloma, ali joj je ugruvan vrat i ima jake bolove.

“Imam ogrebotine po glavi, rukama i nogama, ali sam sretna što nemam težih povreda i odmah sinoć sam puštena kući sa UKC RS”, dodala je J.V. za “Nezavisne“.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments