“Dobrodošli lažovi”: Mještani Podgore kod Breze i ove godine imaju poruku za političare

Mještani mjesta Podgora kod Breze i ove godine su odlučili postaviti prigodan transparent za sve one koji planiraju održati predizborne skupove u njihovom mjestu. Prije četiri godine niko od njih nije bio dobrodošao u ovo mjesto, a ove godine su “dobrodošli” lažovi.

Prije četiri godine, na raskrsnici u mjestu Podgora kod Breze osvanula je poruka “Lažete nas godinama! Nijedna stranka nije dobrodošla u Podgoru”.

Jasna poruka političarima da nisu dobrodošli u mjestu gdje su im godinama unazad političari obećavali rješavanje osnovnih životnih potreba što bi svaki građanin BiH trebao imati u 21. stoljeću.

Sve političare, koji ipak odluče doći u mjesto Podgora, dočekati će poruka “Dobrodošli lažovi”, pa će se morati nositi s tim i objasniti mještanima, ako ih budu željeli slušati, neke stvari.

Predizborni skupovi političkih subjekata na području cijele BiH daleko su manje posjećeni nego je to bilo ranije. Pokazatelj toga su i skupovi kojima je ozvaničen početak kampanje u Zenici, Srebreniku, Živinicama…

S druge strane, sigurno je da će najmanji odziv politički subjekti imati u Podgori piše Klix.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79