Dodik izvrijeđao Isaka: “Mani se politike i uhvati benča kako bi izduvao svoje gluposti iz glave”

Ramo Isak, federalni ministar unutrašnjih poslova odgovorio je Milradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske da nije kompetentan da glumi njegovog savjetnika.

Isak je naveo da Dodik ima samo tretman da može spavati u pritvorskoj jedinici.

–Ti kod mene Milorade imaš tretman samo i isključivo kao osoba koja može sjediti ili spavati u pritvorskoj jedinici – saopštio je Isak.

Podsjećanja radi, Dodik je zbog toga što mu je Isak čestitao 1. mart, rekao da je Isak potpuni idiot, pozivajući ga da se mani politike i uhvati benča kako bi izduvao svoje gluposti iz glave.

-Koja si ti budala -napisao je Dodik.

Ramo Isak svakim svojim nastupom pokazuje da je potpuni idiot, jer ko drugi može slati čestitke funkcionerima po Republici Srpskoj za takozvani dan nezavisnosti BiH. Ramo, Ramo, mani se politike, uhvati se benča da izduvaš gluposti iz glave. Koja si ti budala.

Sam Ramo, saopštio je da je Dodik uslijed “duševne nemoći, starosti, odnosno senilonosti zaboravio da je 22. marta 1996. godine ponosno govorio kako BiH smatra svojom domovinom”.

–Zaboravio je, vjerovatno zbog staračke demencije, da je punih usta ispravno tvrdio da “Republika Srpska nije država” i da je “bolje biti entitet u Bosni i Hercegovini nego provinicija u Srbiji – saopštio je Isak

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79