Dodik objavio video: Dokaži da si dostojan borbe predaka, stani protiv stranih zavojevača

Milorad Dodik predsjednik SNSD-a, objavio je na društvenim mrežama spot u kojem poziva građane na proteste.

Spot naziva “Odbrani otadžbinu, služi narodu, sačuvaj Srpsku” je pun nacionalizma te poziva građane na proteste kao da sutra ne postoji.

“U Banjaluci 25. oktobra dokaži da si dostojan borbe predaka i naslijeđa potomaka. Danas kao i mnogo puta do sada, stani uz hrabre pretke protiv stranih zavojevača. Podigni našu trobojku iznad zastave izdaje. Dokaži svijetu i sebi da nema jačeg od naroda. U utorak, 25. oktobra dođi u Banjaluku. Stani pred Miloša i pred Lazara, pred Karađorđa, stani pred Mišića. Pokaži da si potomak Principa i Tepića. Podigni trobojku, stani uz narod, narodnu volju i slobodu Srpske. Odbrani otadžbinu, Banja Luka 25. oktobar 2022. Sačuvaj Srpsku”, poručuje se u videospotu.

“Odbranit ćemo izbornu volju naroda Republike Srpske! Pozivam građane da nam se pridruže 25. oktobra u parku “Mladen Stojanović” kako bi svi vidjeli kolika je moć našeg okupljanja i koliko volimo Republiku Srpsku”, napisao je Dodik uz podijeljeni video.

Dodik ponovo udaranjem na emociju naroda protestima želi zadržati vlast.

Podjsetimo, dok opozicija govori kako su izbori pokradeni, SNSD organizuje proteste zbog mogućih ponovljenih izbora u RS-u.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79