Dodik sa sjednice NSRS: Nastavljam borbu za RS, bez obzira na posljedice

Predsjednik entiteta Republika Srpska, Milorad Dodik, održao je važno obraćanje Narodnoj skupštini Republike Srpske u vezi nedavnih odluka visokog predstavnika Christiana Schmidta o izmjenama Izbornog zakona BiH koje se odnose na integritet izbornog procesa.

U svom govoru Dodik je istakao svoju posvećenost jačanju pozicije RS-a i odlučnost u suočavanju s izazovima koje ta situacija nosi.

“Moje djelovanje je u potpunosti usmjereno na jačanje Republike Srpske. U ovom trenutku, svaki građanin RS-a treba da zadrži mir i stabilnost, imajući povjerenje u našu entitet. Kao predsjednik RS-a, svjestan sam izazova koji me očekuju, i nemam pravo da se žalim. Nastavljam svoj put do kraja, bez obzira na posljedice, za dobrobit Republike Srpske i srpskog naroda”, istakao je Dodik.

Dodik je naglasio da nema namjeru odustati pred izazovima.

“Krećem u novu fazu političke borbe za Republiku Srpsku. Iako je moja porodica sankcionisana, ja ne gajim osvetu prema bilo kome. U slučaju da primijetim bilo kakav problem za RS, angažovaću narod i pitati ih putem referenduma za mišljenje o tome”, dodao je Dodik.

Dodik je istakao da smatra da se Republika Srpska nalazi u osjetljivoj situaciji.

“Sada je pitanje da li ćemo prihvatiti podaništvo i nestanak ili ćemo se boriti za opstanak i žrtvovati se”, zaključio je Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79