Dodik u Vlasenici obećao izgradnju skijaškog centra: “Igrišta će biti ponos svih”

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boravio je u Vlasenici gdje je razgovarao sa načelnikom ovog grada ali i sa članovima SNSD-a. Sa njim u društvu bio je i premijer Republike Srpske Radovan Višković piše Crna-Hronika.

S premijerom Radovanom Viškovićem posjetio sam Vlasenicu, gdje smo razgovarali s rukovodstvom ove opštine.

Vlasenica je primjer dobre saradnje lokalnog i republičkog nivoa vlasti.

Nijedno pitanje koje je načelnik otvorio nije ostalo bez odgovora. Nastavićemo da radimo i nadam se da će načelnik Kraljević dugo godina ostati na čelu opštine.

Biće izgrađen skijaški centar Igrišta, koji će biti ponos svih. Riječ je o dobrom projektu, o čemu govori i činjenica da postoje investitori koji žele da grade sadržaje na Igrištima.

U narednih nekoliko dana u Vlasenici će biti održan sastanak o daljoj realizaciji izgradnje skijaškog centra Igrišta. Učinićemo sve da se to završi. Intenziviraćemo radove i danas smo dogovarali kako to da učinimo. Neće biti urađeno ništa mimo regulacionog plana i mimo pravila, niti će biti divlje gradnje.

U Vlasenici sam prisustvovao i opštinskoj izbornoj konferenciji SNSD-a.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79