Doktor Pilav naredio: Otvorite zavarene kapije KCUS-a, skinite šiljke sa ograda…

Doktor Alen Pilav, v.d. generalnog direktora Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), danas će izdati naredbu za otvaranje zavarenih kapija KCUS-a.

Tehnički sektor i sektor obezbjeđenja će biti zaduženi da presjeku varove i lance, kao i da skinu šiljke sa ograde, bagerom uklone postavljene betonske žardinjere i na kraju da očiste stepeništa. Sektor obezbjeđenja potom će preuzeti kontrolu i nadzor nad tim ulazima.

“Kapije otvaramo kako bi pacijentima i uposlenicima olakšali ulazak i izlazak sa KCUS-a. Počet će sa donjom pješačkom kapijom KCUS-a prema Arhitekturi u 10.30 sati”, saopćeno je s KCUS-a.

Podsjećamo, Upravni odbor Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu smijenio je u ponedjeljak, 27. novembra, generalnu direktoricu te zdravstvene ustavnove Sebiju Izetbegović i imenovao za vršioca dužnosti generalnog direktora KCUS-a doktora Alena Pilava.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79