Dom zdravlja Banjaluka ostaje u rukama SNSD-a

Dom zdravlja Banjaluka ostaje u rukama SNSD-a


Aktuelna direktorica Doma zdravlja Banjaluka Nevena Todorović jedini je kandidat za novi mandat na čelu ove zdravstvene ustanove.

Imenovanje Todorovićeve bi se trebalo naći na vanrednoj sjednici Skupštine grada koja je zakazana za sutra u deset časova.

Prema raspoloživim informacijama Todorovićeva je bila jedini kandidat na konkursu koji je ispunjavao uslove.

Gradonačelnik Draško Stanivuković je potvrdio da je Todorovićeva ponovo predložena na ovu funkciju.

Rekao je da nema primjedbi da se aktuelnoj direktorici produži mandat, ali da to pitanje nije hitno i da se može razmatrati na redovnoj sjednici.

Međutim, izvjesno je da će se ovo imenovanje će se po nalogu skupštinskog rukovodstva, ipak, naći sutra na vanrednom zasjedanju.

Iako se još čeka odluka Skupštine grada Banjaluka o ovom pitanju upućeni u rad lokalnog parlamenta smatraju da njeno imenovanje nije upitno jer SNSD predvodi skupštinsku većinu.

Nevena Todorović je inače i odbornica SNSD u Skupštini grada Banjaluka. Ona je prvi put imenovana za direktora Doma zdravlja Banjaluka 2019. godine za vrijeme mandata prethodnog gradonačelnika Igora Radojičića.

Prema rasploživim informacijama na venrednom zasjedanju bi se trebalo naći imenovanje članova Odbora za žalbe i te odluka kojom Grad daje garanciju preduzeću „Depot“ za kreditno zaduženje.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija