Dragan bio u vezi sa njihovom majkom, a onda izvršio obljubu nad njenim maloljetnim kćerkama

Dvadesetpetogodišnjak je osuđen za obljubu maloljetnica sa čijom majkom je bio u emotivnoj vezi

Dragan B. (25) iz Laktaša osuđen je u Okružnom sudu u Banjaluci na jedinstvenu kaznu od 15 godina zatvora zbog obljube tri djevojčice mlađe od 15 godina i zadovoljenja polnih strasti. Ovo je treća presuda koja mu je izrečena, a Vrhovni sud Republike Srpske ukinuo je ranije dvije presude i vratio je proces na novo suđenje.

Optuženi 25-godišnjak je najprije bio osuđen na 19 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja četiri djevojčice. Tu presudu je ukinuo Vrhovni sud RS-a i slučaj vratio na novo odlučivanje. Potom je osuđen na 17 godina zatvora, te je i ta presuda ukinuta. Prema presudi, on je osuđen za obljubu djevojčica rođenih 2005, 2007, 2008. godine sa čijom majkom je bio u emotivnoj vezi.

I ranije je bio osuđen i za obljubu najmlađe sestre pomenutih djevojčica, rođene 2013. godine, ali je Tužilaštvo u ponovljenom postupku odustalo od krivičnog gonjenja za tu obljubu.

On je seksualno zlostavljao djevojčice od marta 2019. do februara 2020. u kući gdje su one živjele sa majkom u jednom selu kod Laktaša, kao i u svojoj porodičnoj kući. Kako je navedeno u posljednjoj presudi, Dragan B. je u više navrata pojedinačno s djevojčicama lijegao u krevet, pokrivao se dekom, a zatim skidao odjeću sa sebe i njih.

Djevojčice je dirao po intimnim dijelovima tijela i tako skriven imao i odnose s njima. To je znao raditi i dok je njihova majka bila u susjednoj prostoriji piše Oslobođenje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79