Dragičević nakon hapšenja u Sarajevu: Da li je trebalo čekati pet godina?

Nakon današnjeg hapšenja u slučaju istrage ubistva Dženana Memića, kontaktirali smo i Davora Dragičevića, oca preminulog mladića Davida.

“Kao što je i naš advokat Ifet Feraget rekao, ova dva slučaja, ubistva Davida i Dženana su blizanci.

U potpunosti vjerujem u rad Tužilaštva BiH i uvjeren sam da će ova dva slučaja privesti kraju i sve odgovorne procesuirati. Još jedna potvrda da sve što je rekao Muriz Memić da je istina, Dženan nije stradao u saobraćajnoj nesreći nego je ubijen.

Feraget otkriva koga će to sljedećeg hapsiti slučaju “Dženan Memić”

Pitanje za sve nas – je li trebalo čekati više od pet godina pa da se pokrene adekvatna istraga? Ni Muriz, ni Munevera, ni Arijana nikad neće biti sami.

Zajedno do kraja u našoj borbi za pravdu za našu djecu. Pravda za Dženana i Davida”, poručio je Dragičević.

Podsjetimo da je danas uhapšena jedna osoba u okviru ove istrage koju trenutno vodi Tužilaštvo BiH.

Šef Odjela za saobraćajne nesreće MUP-a KS Hasan Dupovac i Zijad Mutap su ranije uhapšeni u akciji SIPA-e zbog sumnje da su ometali ovu istragu te se i dalje nalaze u pritvoru.

Prema nezvaničnim informacijama “Avaza” riječ je o policajcu Josipu Bariću koji je radio uviđaj u predmetu “Memić”, i koji se sumnjiči u sakrivanju dokaza.

Memić: “Ovo je tek početak, bit će još hapšenja!”


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79