Dramatičan trenutak na RTS-u: Snimatelj doživio srčani udara u sred emisije “Jedan dobar dan”

Scena je iznenada postala napeta u studiju Javnog servisa kada je snimatelj doživio srčani udar usred emitiranja emisije “Jedan dobar dan”. Dramatični trenutak dogodio se dok je program bio uživo sa popularne lokacije na Adi Ciganliji.

Prisutni su bili svjedoci trenutka kada je snimatelj iznenada izgubio svijest dok je obavljao svoje zadatke. Pretpostavlja se da je ekstremna vrućina na otvorenom setu mogla biti uzrok naglog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja.

Brza reakcija kolega i produkcije dovela je do trenutnog prekida emisije i pozivanja hitne medicinske pomoći. Stručnjaci iz Hitne pomoći su stigli na teren u najkraćem mogućem roku i pružili snimatelju nužnu prvu pomoć.

Nakon hitne reanimacije, snimatelj je prevezen u Urgentni centar kako bi mu se pružila daljnja medicinska njega. Prema informacijama izvora bliskih situaciji, njegovo stanje i dalje ostaje izuzetno ozbiljno, i borba za njegov život nastavlja se s velikom brigom i naporima medicinskog osoblja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79