Dramatični trenuci na magistralnom putu Zvornik-Milići: Golf u plamenu

Danas oko 11 sati, vlasnik automobila “golf dva” sa inicijalima S.M. iz Zvornika doživio je dramatične trenutke kada mu se vozilo zapalilo na magistralnom putu Zvornik-Milići, tačnije u mjestu Jošanica. Brzom intervencijom pripadnika Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik, požar je uspješno ugašen, ali automobil je nažalost izgorio u potpunosti.

Vlasnik vozila odmah je reagovao i pozvao Zvorničku policijsku stanicu, koja je ubrzo stigla na lice mjesta i sačinila službenu zabilješku o incidentu. Na sreću, nije bilo povrijeđenih osoba, ali materijalna šteta je neosporno velika.

Iz Policijske uprave Zvornik novinarima je saopćeno da uviđaj nije vršen, jer nije bilo elemenata krivičnog djela u vezi sa zapaljenjem vozila.

Svjedoci događaja tvrde da je do požara došlo vjerovatno zbog kvara na instalacijama, naglašavajući da su trenuci u kojima je vozilo bilo obavijeno plamenom bili zastrašujući.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79