Društveni rat između Dodika i Bećirovića: Dodik “preporučuje” Bećiroviću liječenje na Sokocu

Denis Bećirović, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i Milorad Dodik, predsjednik bosanskohercegovačkog entitea RS, već danima se obračunavaju saopćenjima, istupima u medijima, a sada i na društvenim mrežama.

Odlučili su prenijeti svoje političke svađe na društvene mreže, ali umjesto političkih argumenata, koriste se “lajkovima”! Dodik je započeo napad tviteraškim stilom, prozvavši Bećirovića “umobolnim” i “ludilom” te mu preporučio liječenje na Sokocu.

– Takvi umobolni tipovi kao što je Bećirović zaslužuju adekvatan tretman u psihijatrijskoj klinici. Znam direktora psihijatrije u Sokocu, mogu ga preporučiti i sigurno će imati dobar tretman. Treba već jednom da izađe iz tog svog ludila. Dosta ga je više – napisao je Dodik u stilu isfrustriranog anonimnog tviteraša.

Šta slijedi?

Bećirović mu je odlučio odgovoriti na Facebooku, ispričavši se što ne može sići na Dodikov nivo prostačkog vrijeđanja. Izgleda da se u ovoj političkoj borbi “lajkovi” igraju važnu ulogu, pa ko će osvojiti više “lajkova” – to ostaje da se vidi.

– Nekontrolisani napadi bijesa, agresije i panike ne mogu pomoći Dodiku. On bi volio da me može isprovocirati i spustiti na njegov prizemni i prostački nivo. Na njegovu veliku žalost ne može. Od osobe koja je izvrijeđala porodicu Novaka Đokovića, zapadne ambasadore, brojne novinare i bh. zvaničnike ne možete očekivati pristojnost. Dodiku ostavljam da se valja u blatu uvreda, a ja nastavljam još jače argumentima i činjenicama. Dva smo svijeta različita – naveo je Bećirović.

Ova rasprava “na viskom nivou” možda će uskoro započeti “TV duel”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79