Državljanin BiH dilao drogu u Zagrebu: Marihuana pronađena i u kantama

U stanu u Novom Zagrebu, kod 46-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, zagrebačka policija je otkrila veće količine različitih vrsta droge, municije i novca. Nakon detaljne kriminalističke istrage, osumnjičeni je priveden i upućen u pritvor uz kaznene prijave.

Istragom je utvrđeno da je osumnjičeni na za sada nepoznat način nabavio različite vrste droge, uključujući marihuanu, hašiš, amfetamin, psilocibinske gljive i ecstasy. Te droge bile su namijenjene za daljnju distribuciju i preprodaju krajnjim konzumentima.

U pretresu kuće i drugih prostorija osumnjičenog na području Novog Zagreba, policija je pronašla značajne količine droge, digitalne vage za precizno mjerenje težine, novac i druge materijale povezane s ilegalnom aktivnošću. Ukupno je pronađeno 11,461 kilograma marihuane, 51,68 grama hašiša, 749 grama amfetamina, 13 grama psilocibinskih gljiva, 185 tableta MDMA “Ecstasy”, kao i drugi pripadajući materijali za konzumaciju i distribuciju droge.

Osim toga, pronađena je i oprema povezana s konzumacijom droge, kao što su lula, drobilice i drugi pribor. Također, policija je zaplijenila i oružje, uključujući ampule i električne uređaje ispunjene uljem konoplje, medicinske šprice te puščano streljivo.

Količine pronađene droge, oprema za precizno mjerenje težine i novac jasno ukazuju da je osumnjičeni bio uključen u ilegalnu distribuciju droge. Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, policija je podnijela krivične prijave nadležnom državnom tužiteljstvu zbog proizvodnje i prometa drogama, nedopuštene trgovine i nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79