Edin je bivši ovisnik koji je otvoreno progovorio: Sve je krenulo od jointa, a sada sam izgubio firmu, prijatelje, djevojku…

Edin je bivši ovisnik koji je otvoreno progovorio: Sve je krenulo od jointa, a sada sam izgubio firmu, prijatelje, djevojku…


Poslušajte ispovijest Edina Šečića iz Doboja koji je zbog droge izgubio vlastitu firmu, automobil, prijatelje, djevojku, zdravlje, a umalo i najvoljenije.

Edin je iskreno i otvoreno, sa nadom da niko ne prođe isto, razgovarao o paklu u kojem je bio. Povratak iz pakla droge veoma je težak i mukotrpan, ali je moguć.

Već mjesec dana je čist, ali je svjestan da još dugo mora raditi na sebi. Ovom pričom je htio da kaže izvini svima koje je povrijedio, od porodice, prijatelja, komšija…

Osim velike volje, vlastitog truda i ogromne upornosti, Edinu i osobama koje su odlučile da napuste svijet zla, treba podrška.

Povratak u zajednicu i društvo je pretežak, ali pružanje ruke i kap povjerenja njima znači mnogo.

Velike se bitke biju, svako svoju na drugačiji način. Možda Edinova bitka iznesena javno, spriječi nekoga da u istu stupi.

Pogledajte priču sa YouTube kanala Dijane Hodžić.

“Znam Edina jako dugo, predobra, inteligentna osoba i osoba koja je spremna raditi i svakome pomoći. Nisam ga vidio već par mjeseci, nije mi lako ni slušati jer sam i ja kroz slično prošao prije par godina, ne bih nikome poželio ovako nešto. Nadam se da će još mnogi nešto naučiti iz ove njegove životne priče. Od mene ćeš druže moj uvijek imati podršku”, “Momka lično poznajem, jako fin momak i talentovan, sve je istinu rekao svako dobro. Amin da se vrati na pravi put”, samo su neki od komentara podrške Edinu.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija