Ekskluzivni video: Ukrao auto i zabio se. Opirao se policajcima

Čuo sam jaki udarac, odmah sam izletio van. Policajci iz crnog Audija stali su 20 metara iza tog auta koji se sudario, izvukli su vozača i pitali ga je li to njegov auto. Rekao im je da ga je ukrao, priča nam čitatelj o drami koja se u četvrtak odvijala u centru Rijeke, na križanju Supilove i Dežmanove.

 

Filmska potjera u Rijeci: Ukrao je auto, zabio se u drugi i opirao se policajcima

Filmska potjera u Rijeci: Ukrao je auto, zabio se u drugi i opirao se policajcimaViše na http://bit.ly/2ObJtcP

Gepostet von 24sata am Freitag, 22. November 2019

Vozio ukradeni auto četiri mjeseca

Policajci su uočili ukradeni Peugeot, za volanom je bio Šerif B. (51) iz Bosne i Hercegovine. Ignorirao je upute policijskih službenika i počeo je bježati. U Dežmanovoj ulici zabio se u dva parkirana automobila.

Ustvrdili su da je Peugeot ukrao još u srpnju ove godine. Vratili su ga vlasnici.

– Priveli smo ga na kriminalističko istraživanje. Prijavili smo ga za kazneno djelo krađe i predali ga pritvorskom nadzorniku. Utvrđeno je kako je sredinom srpnja ukrao Peugeot kojim se sad zabio u dva parkirana automobila. S istim je autom u Zametu izazvao sudar i pobjegao. Auto je vraćen vlasnici (66), koja je oštećena za oko 35 tisuća kuna – rekli su nam iz policije.

‘Vidio sam pajser omotan čarapom

Policajci su ga pitali ima li oružje, rekao im je da ima samo suzavac. U autu sam vidio pajser omotan čarapom i nešto što je izgledalo kao alat za provaljivanje. Tiho je pričao, valjda je bio ošamućen od sudara, priča nam čitatelj koji je svjedočio uhićenju.

Na snimci se u jednom trenutku vidi da uhićeni Šerif B., koji je imao lisice na rukama, radi nagli pokret prema policajcima.

Činilo se kao da je pljunuo.

– Mislim da se samo opirao, to je bio samo taj jedan trenutak – dodao je čitatelj portala 24Sata.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79