Emotivni oproštaji od Adise Atiković: “Imala mnogo toga da nam kaže, da smo je bar slušali…”

Nakon potrage, jučer je cijelu Bosnu i Hercegovinu potresla vijest da je pronađeno tijelo 23-godišnje Adise Atiković iz Tuzle. Prijatelji, profesori, poznanici u nevjerici okovani tugom biranim riječima se opraštaju od mlade sugrađanke.

Iz Gimnazije “Ismet Mujezinović” oglasili su se danas nakon ove tužne vijesti. “Veoma nas je rastužila vijest da je naša bivša učenica, Adisa Atiković, tragično preminula. Svijet je izgubio uspješnu studenticu, dobru prijateljicu velikodušnog srca i nekog ko je u svom domu bila voljena kći i sestra. Ljudi zapravo odu tek kad ih zaborave, a Adisu će njeni profesori uvijek pamtiti kao pametnu, osjećajnu i dragu osobu čiji osmjeh ja mogao razvedriti cijelu učionicu. Suosjećamo se u boli i žalosti s Adisinom porodicom i naše misli su njima u ovim teškim vremenima.

Zbogom, naša draga učenice Adisa”, navodi se u Facebooku objavi piše Tuzlanski.

Emotivan video u kojem Adisa recitira, objavljen je na stranici Gornja Tuzla: “Adisa je imala mnogo toga da nam kaže, da smo je bar slušali… Imala si mnogo toga da ponudiš ovom svijetu, nadamo se da si sada na mnogo boljem mjestu.

Dragi prijatelji, razgovarajte, nemojte se zatvarati u sebe, ne postoji problem koji se ne može riješiti, budite ljubazni jedni prema drugima, volimo se i budimo podrška!” navodi se na Facebook stranici Gornja Tuzla, dijelu grada u kojem je Adisa i živjela.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79