Emotivno obraćanje majke spašenog dječaka Haruna: On je dobar plivač, trenirao je plivanje, ali snaga vode je bila velika

Majka dječaka, kojeg su jučer od utapanja u rijeci Bunici kod Mostara spasila dvojica mladića, oglasila se emotivnom porukom u kojoj se zahvalila mladićima koji su spasili njenog sina.

– Život piše čudne priče, ali dok imamo omladinu koja je spremna da pomogne drugom u nevolji, ima nade u svijetlu budućnost, rekla je majka dječaka.

Istakla je da je njen sin dobar plivač ali da je snaga vode bila prejaka.

– Dječak koji je jučer spašen je naš sin, Harun. Naš Harun je dobar plivač, trenirao je plivanje, ali snaga vode je bila velika, vukla ga je, nije mu dozvoljavala da izađe. Na svu sreću, momci su ga izvukli, kazala je ona.

Kontaktirala je, kako kaže, majku jednog od mladića koji je spasio njenog sina ali se, uprkos tome, željela javno zahvaliti mladićima na ovom ljudskom činu.

– Niko ne zna gdje ga šta čeka i kako je nekada samo trenutak dovoljan da nam život promijeni iz temelja. Hvala Bogu i hvala momcima koji su pomogli, sve se dobro završilo, bez ikakvih problema, zaključila je.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79