Foto: Klix
Epilog nesreće na autoputu: Dvije osobe zadržane na liječenju, u automobilu bilo i dvoje djece

Epilog nesreće na autoputu: Dvije osobe zadržane na liječenju, u automobilu bilo i dvoje djece


Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo oglasili su se o jučerašnjoj nesreći koja se u 14.05 sati dogodila na dijelu autoputa A1 Vlakovo – Tarčnin, u neposrednoj blizini naplatnih kućica Vlakovo.

Tom prilikom došlo je do sudara vozila Golf V, kojim je upravljao M.Ć. (81) iz Sarajeva i vozila Jaguar, kojim je upravljao T.M. (37) iz Sarajeva.

Nakon sudara Golf se prevrnuo na krov. Kako navode u policiji, u ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobili su: putnica u Jaguaru M.B. (37) iz Sarajeva i putnica u Golfu V, Z. Ć. (81) iz Sarajeva.

Povrijeđenim osobama ljekarska pomoć je ukazana na KUM-u UKC-a Sarajevo, nakon čega su zadržani na Klinici za ortopediju i traumatologiju UKC Sarajevo, na daljnjem liječenju.

Lakše tjelesne povrede zadobili su putnici – djeca iz Jaguara starosti šest i dvije godine, te vozači vozila koja su učestvovala u saobraćajnoj nezgodi, M.Ć. i T.M.

Povrijeđenim je ljekarska pomoć ukazana na KUM UKC Sarajevo, nakon čega su otpušteni na kućno liječenje. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su, na licu mjesta saobraćajne nezgode, izvršili uviđaj, saopćeno je iz MUP-a KS.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija