EUFOR će točiti gorivo na HIFA Oil-u

Hifa-Oil je izabrana na tenderu kao najpovoljniji ponuđač za pružanje usluge točenja goriva i kerozina za potrebe snaga EUFOR-a u Bosni i Hercegovini.

Današnjim potpisivanjem ugovora zaokružena je usluga od strane Hifa-Oil kompanije koja već vrši snabdjevanje EUFOR-a naftnim derivatima.

Snage EUFOR-a zahtjevaju visok nivo spremnosti u svakom trenutku te mogućnost da se na brz i adekvatan način u svakom trenutku može odgovoriti njihovim potrebama u pogledu usluge točenja goriva.

“Ulažemo mnogo u naše kapacitete i uposlenike čime podižemo kvalitet usluge, a uz to uspjevamo zadržati povoljne cijene što se ovim ugovorom i potvrđuje. Za nas kao domaću kompaniju ovo je najvažnija potvrda da možemo odgovoriti svim, pa i najvećim i najozbiljnijim zahtjevima kupaca, kakav su snage EUFOR-a u BiH”, rekao je prof.dr. Venan Hadžiselimović, direktor kompanije Hifa-Oil.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79