(VIDEO) Divljanje vozača Audi-ja u Banjaluci: “Sve snimao za Instagram, napravio veliki broj prekršaja”

(VIDEO) Divljanje vozača Audi-ja u Banjaluci: “Sve snimao za Instagram, napravio veliki broj prekršaja”


Novi trend koji se provlači po društvenim mrežama Facebook i Instagram je slikanje koliko brzo su mladi vozili svoj automobil. Večinom su to slike skupocijenih automobila kao što su Audi, BMW i Mercedes ali ima i ostalih.

Prebrza vožnja, alkoholizirani vozači, nekorištenje sigurnosnog pojasa i pričanje na mobitel tijekom vožnje – najčešći su uzorci prometnih nesreća na našim cestama, nerijetko i s fatalnim posljedicama. I prošlogodišnje brojke o prometnim prekršajima upozoravaju: u prometu nikad dovoljno opreza…

Na Instagram profilu portala Crna-Hronika objavljen je video snimak mladog vozača Audi-ja koji je napravio veliki broj prekršaja a sve je snimao mobitelom kako bi ispao “cool” u raji.

Od vožnje u suprotnom smjeru, ulaska u pogrešan smjer kružnog toga, prestizanje automobila te ugrožavanje ostalih sudionika u saobraćaju samo su neki od prekšaja zbog kojih će ovaj pomahnitali vozač biti kažnjen.

Mladić je snimao i instrument tablu od automobila na kojoj se vidi veliki broj lampira upozorenja pa čak i ono da vozač nema goriva u vozilu.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

BONUS VIDEO


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija