Evo kakvo nas vrijeme očekuje prvog radnog dana u sedmici

U Sarajevu jutarnja temperatura oko -1, a dnevna oko 8 stepeni.

Ujutro na istoku i sjeveroistoku Bosne pretežno sunčano uz postepeno naoblačenje. U ostatku zemlje pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima kiša se očekuje u Hercegovini, u zapadnim i djelimično sjevernim i centralnim područjima Bosne.

Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura od -3 do 3 na jugu do 5, a dnevna od 6 do 12, na jugu i sjeveru zemlje do 14 stepeni.

jutro sunčano uz postepeno naoblačenje. Jutarnja temperatura oko -1, a dnevna oko 8 stepeni.

U utorak pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Krajem dana padavine i u Krajini, a tom noći u većem dijelu naše zemlje. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a dnevna od 7 do 14, na jugu i sjeveru zemlje do 17 stepeni.

U srijedu pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje oblačnosti tokom dana. U jutarnjim satima padavine u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 2 do 7 na jugu do 10, a dnevna od 8 do 14 stepeni.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura od 0 do 6 na jugu do 9, a dnevna od 8 do 14 stepeni.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79