Fildžan državice, pravoslavne i muslimanske džemahirije pravite negdje drugo, ne u našoj BiH

Federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Vojin Mijatović oglasio se na Facebooku a njegov status prenosimo u cijelosti.

– Obećao sam!

Obećao sam da ću odgovoriti nekima, kad usvojimo rebalans.
“Meta na čelu”

Navikao sam da mi godinama unazad Dodik i njegov režim crtaju metu na čelo, progone i mene i porodicu samo zato što volim svoju državu.

Znao sam da ću biti meta i njemu i njegovoj opoziciji kada sam digao zastavu BiH na Kastelu, jer oni podjednako ne vole Bosnu i Hercegovinu.

Ali moram priznati da nisam očekivao, da će nekim koji se kunu u BiH, biti toliki problem Srbin iz Banje Luke koji je ministar u Vladi FBiH.

Strašno je šta sve izgovaraju i lažu, pa i ovo posljednje kako se ja kroz rebalans budžeta svetim Krajini i slične laži.
“RS nikada neće biti nezavisna”

Ja sam čovjek koji živi ovu državu, koji je javno rekao da će prvi obući uniformu i braniti BiH ako bude trebalo, ali izgleda da to nije dovoljno, jasno je da vi i ja ne pričamo o istoj BiH.

Vaša BiH je ista kao i Dodikova “nezavisna” Republika Srpska, jednonacionalna, ekstremistička, kriminalna i korumpirana, a moja BiH je jedinstvena, multietnička, građanska, demokratska.

Da razbijem mokre snove i Dodiku i vama, nikad ali nikad Republika Srpska neće biti nezavisna i nikad ali nikad nećete od BiH napraviti unitarnu bošnjačku državu.

I Dodik i vi ste ekstremi i ovo društvo polako ustaje protiv vaših politika.

Fildžan državice, pravoslavne i muslimanske džemahirije pravite negdje drugo, ne u našoj BiH, a što reče jedan čovjek o vašem i Dodikovom patriotazimu najbolje je rekla, a tek će reći Sky aplikacija.

Želim se zahvaliti svim poslanicima u oba doma Parlamenta FBiH, a posbeno poslanicima SBIH koji nisu dio većine, ali su podržali rebalans jer su svjesni stvarnih potreba građana FBiH i vode u tom segmentu državotvornu politiku – napisao je Mijatović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79