BiH Filmska potjera policije MUP-a BPK Goražde, dvije osobe lišene slobode, treća još...

Filmska potjera policije MUP-a BPK Goražde, dvije osobe lišene slobode, treća još u bijegu

HAPŠENJA Šverceri cigareta iz Zvornika

Filmska potjera policije MUP-a BPK Goražde, dvije osobe lišene slobode su treća još u bijegu! Vozač Mercedesa s cigaretama u gepeku dao se u bijeg

Dvije osobe  lišene slobode su nakon prave filmske potjere pripadnika MUP-a BPK Goražde za Mercedesom A klase, koja je okončana u mjestu Osanica kod Goražda.

Treća osoba napustila je vozilo, pobjegla u obližnju šumu i još je u bijegu.

Prema prvim informacijama, radi se o švercerima cigareta iz Zvornika.

Nezvanično saznajemo da su u akciji švercera učestvovala dva vozila i da je policija u Foči uspjela zaustaviti jedno od njih, tzv. čistača, a da se vozač Mercedesa s cigaretama u gepeku dao u bijeg.

Šef Ureda komesara policije MUP-a BPK Goražde Emko Rizvanović potvrdio nam je da je policija u Goraždu u petak oko 14.30 sati obaviještena da se vozilo s trojicom bjegunaca nije zaustavilo po naredbi patrole policije u Foči te su u bijegu, velikom brzinom, prešli na teritorij BPK Goražde.

Bjegunce nije uspjela zaustaviti ni patrola u Ustikolini, nakon čega je organizirana potjera. Lišene osobe su predati u CSB Foča.

Potraga za trećom osobom je u toku. Daljnji rad na ovom događaju preuzela je SIPA prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
LM