Fočaci se potukli ispred kafane u Lukavici: Trojica teže povrijeđena

Tri osobe povrijeđene su u tučnjavi koja se dogodila 11. oktobra ispred kafane u ulici Nikole Tesle u Istočnom Novom Sarajevu, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

– Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, oko 1.25 sati prijavljeno je da je ispred ugostiteljskog objekta u ulici Nikole Tesle došlo do fizičkog sukoba više lica – saopšteno je iz policije.

Patrola je dolaskom na lice mjesta zatekla tri povrijeđene osobe kojima je ukazana pomoć u Domu zdravlja Istočno Sarajevo, a zatim su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu „Bolnica „Srbija“, gdje su im konstatovane teške tjelesne povrede.

– Policijski službenici izvršili su uviđaj na licu mjesta, kriminalistički su obrađeni D.E., M.E. i J.G. svi iz Foče i u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela učestvovanje u tuči – navedeno je u saopštenju.

O svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79