(FOTO) Djeda Mrazevi na motoru djelili paketiće djeci

Članovi neformalne moto organizacije Voodoo Free Riders Banja Luka danas u Banjaluci, obučeni kao motoristi Djeda Mrazevi podjelili su paketiće djeci Dječijeg doma “Rada Vranješević”, JU centra “Zaštiti me”, udruženja “Djeca svjetlosti” i djeci RVI Opštine Laktaši.

Predsjednik VooDoo FreeRiders Banja Luka Boris Radulović u izjavi za “Nezavisne novine” je rekao da su ovom prilikom željeli da prenesu jednu važnu poruku, da i za vrijeme pandemije i jako teške materijalne situacije, kada se svi udruže može se pomoći onima kojima to zaista treba.

“Akcija je trajala nešto manje od mjesec dana gdje smo za relativno kratko vrijeme uspjeli sakupiti slatkiša i igračkica i više nego što smo se nadali. Sakupljeno je dovoljno da se formira 225 paketića koji su podijeljeni djeci” rekao je Radulović.

“Oduševljenje i osmijesi prolaznika dok je trajao humanitarni defile su bili iznenađujući. Tačno ne znam ko se više veselio stariji ili mlađi. Ali osmijeh i radost dječice iz navedenih ustanova i udruženja je ipak nešto što nam je bio cilj i ispunilo dan i naša srca” istakao je Radulović.

Ovo je samo jedna od humanitarih akcija koje planira Voodoo Free Riders Banja i koje želi da postane kao VooDoo tradiciju, rekao je on i dodao da se zahvaljuju svima koji su svojom nesebičnom donacijom pomogli da se realizuje njihova ideja prenose Nezavisne.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79