(FOTO) Haski izdržao i treću operaciju!

Svoj morbidni plan, da jureći traktorom usmrti umiljatog psa rase „haski“na lokalnom putu u gračaničkom naselju Rašljeva, M.S. na svu sreću nije uspio provesti u djelo. Ono što su snimile nadzorne kamere šokiralo je javnost u BiH, a vijest se društevnim mrežama proširila na sve kontinente.

Osude stižu sa svih strana, a policija iz Gračanice priprema izvještaj protiv čovjeka za krivično djelo mučenje i ubijanje životinja i slučaj je u rukama tužiteljice kantonalnog tužilaštva iz Tuzle.

Ono što je najvažnije, a što su svi dobri ljudi koji vijdeli traktorom pregaženu nesebično su pomogli da haski opet stane na noge. Nakon druge, uspješno realizirana i treća operacija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

“Uspješno je obavljen i treći ortopedski zahvat u prostorijama VS PET DOC 4U Lukavac. Danas je sanirana preostala fraktura butne kosti lijeve noge.
U prilogu je fotografija našeg borca po imenu Mini neposredno prije zahvata i RTG snimak nakon istog. Sada slijedi dug oporavak, nadamo se i zalažemo da sve prođe bez ikakvih komplikacija.
Ovom prilikom se zahvaljujemo svima na podršci, a isto tako hvala i onima koji konstantno nude pomoć, a toliko vas je mnogo 😊 💪✌️”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79