(FOTO) MUP RS na Trgu Krajine: Građani Banjaluke gledali opremu i naoružanje policije

Mnogi Banjalučani svih uzrasta došli su danas na Trg Krajine kako bi ispratili vježbu pripadnika SAJ-a i Žandarmerije, te pogledali njihovu opremu.

Vježba i predstavljanje opreme su održani u sklopu taktičko-tehničkog zbora, kojeg je organizovalo Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, povodom Dana policije Republike Srpske i 30 godina MUP-a.

 

Okupljeni građani imali su priliku izbliza da se upoznaju sa opremom pripadnika MUP-a, kao i da se informišu o njihovom radu i o upotrebi same opreme. Najviše pažnje privuklo je razno vatreno naoružanje, kao i dva oklopna vozila Despot, a građani su imali priliku i da sjednu u kabinu i iz prvog lica osjete kako je biti u vozilu namjenjenom za borbena dejstva.

Pažnju velikog broja mališana i učenika koji su došli da pogledaju današnji zbor, posebno su privukli policijski psi i konji koji su takođe prisutni na Trgu, piše BL-portal.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79