(FOTO) Nakon 2 dana, rekorderu policija OPET oduzela Mercedesa!

Policija u Doboju zatekla je vozača iz općine Trnovo čiji su inicijali S.P. da upravlja automobilom iako mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom “B” kategorije, te ustanovila da ima neplaćene saobraćajne kazne u iznosu od 60.813 KM.

Policija je oduzela automobil Mercedes u vlasništvu privrednog društva za iznajmljivanje vozila iz Beograda radi sprečavanja daljeg vršenja prekršaja, te će biti vraćen vlasniku.Iz Policijske uprave Doboj saopćili su da je ova osoba kontrolisana 13.10.2020.

Dan poslije ekspresno mu je vraćeno vozilo marke Mercedes. Semir Popara obratio se portalu Crna-Hronika i ispričao cijelu situaciju sa oduzimanjem Mercedesa ali i oduzimanjem automobila marke Audi Q7 i Golf 7.

Jedan je od rekordera po broju kazni u Bosni i Hercegovini, ali ni Semiru kao ni njegovo advokatu nije jasno odkud mu tolike kazne na kontu.

Danas 15.10. policijski službenici, sačekali su da Semir izađe iz zgrade, de mu opet oduzeli automobil marke Mercedes, ali ovog puta sivog oznake CLS.

Povodom nemilog događaja za Semira, kontaktirali smo ga koji tvrdi da su policijski službenici sačekali da izađe iz zgrade u kojoj se nalazi kafić “Havana”, te nakon toga oduzeli navedeni automobil.

“Sačekali su me ispred zgrade gdje boravim, čekali da uđem u automobil i opet mi oduzeli Mercedesa.” – izjavio je Semir Popara za portal Crna-Hronika.

Semir Popara rođen je u Trnovu (BIH). Vlasnik je kompanije koja se bavi uvozom luksuzne nove garderobe Luxury 2020 sa sjedištem u Pančevu (Srbija).

“Vjerovatno oni hoće da napustim ovaj grad. Rekli su mi da je cijeli grad pod kamerama i da njima to ide u PLUS kako oni rade posao jer su opet oduzeli automobil rekorderu. Ono što je zanimljivo, jeste da ja uopšte nemam kazne na području grada Doboj. Navodno je policajac koji boravi u toj zgradi vidio da vozim automobil, pozvao kolege, i eto. Oduzeli su Mercedesa Policijski službenici, sa komesarom su uradili bili korektni prema meni, uradili su posao u 5 minuta. Momci rade odlično svoj posao”. – izjavio je Semir.

“Prije dva danas su mi oduzeli Mercedesa E klasu. Sada CLS-a. Crni Mercedes je već na sigurnom u Beogradu. Čeka me čim dođem. Ja sam vam sad rekao, ja na svom imenu ne smijem imati ništa. Bukvalno da stavim čačkalicu na svoje ime, doći će policija da mi oduzme vozilo.” – kroz smijeg govori Semir Popara.

Koliko imaš automobila, pa ti svaki drugi dan oduzimaju drugo vozilo?

“Ne mogu oni oduzet vozila koliko ih ja mogu dovući” – izjavio je Semir Popara za portal Crna-Hronika.

“Nema tu puno priče, čekamo samo koji je razlog za oduzimanje. Zabrana upravljana vozilom je istekla. Čim mi budu vratili automobil, vama ću prvo javiti. – za kraj razgovora dodaje Semir i poručuje da je već napustio teritorij Bosne i Hercegovine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79