(FOTO) Nakon što im je vatra progutala kuću pa auto, dobri ljudi im poklonili Passata!

Redakciji portala Crna-Hronika donosi vam pozitivnu priču iz Travnika. Dobri ljudi, skupili su novac i kupili poroditi automobil marke Passat, isti onaj koji im je izgorio u požaru.

Njihovu priču prenosimo u cijelosti:

“Obiteljska kuća Marka Đurića potpuno je izgorjela u požaru, koji se dogodio u nedjelju 22. septembra u večernjim satima u selu Kula općina Travnik. Rečenica i nesretan slučaj koji kruzi zadnjih dana po internetu.

A danas 12.10. oko 10h na parkingu ispred  firme Vujević na PC-96 auto marke Passat vlasnika upravo Marka Đurića, se zapalio, plamen je zahvatio istrument tablu, šoferšajbu, vrata te ostali interijer, na svu sreću nitko nije ozlijeđen.

Gledajući kroz šta obitelj prolazi ovih dana, a pogotovo da ih je zadesila nesreća za nesrećom prvo za kuću, pa sad i za auto odlučili smo im barem malo vratiti osmijeh na lice, s time sto smo im poklonili “novi-isti” auto, rekli su iz kompanije Vujević za portal Crna-Hronika.

U poslijepodnevnim satima smo posjetili obitelj Đurić sa paketom pomoći i uručili ključeve novog automobila marke Passat, te dostavili ostećenom licu.
U pomoć nam je se pridružio i šlep služba Papić sa dostavom ostećenog automobila.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments