(FOTO) Nakon udesa u Brčkom, zapalio se automobil marke Opel

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informacije o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalitetu Brčkog.

Automobil marke Opel Vectra, kojim je upravlja 19-godišnjak Aldin I., a u automobilu kao putnik nalazilo se i maloljetno lice od 10 godina Eldin I. , udarili su u VW T2 iz još nerazjašnjenih okolnosti.

Nesreća se desila sinoć u 21:00h a lakše je povrijeđen vozač Opel-a. Neposredno poslije udesa, automobil marke Opel se zapalio. Vozač i suvozač iz automobila ugasila su požar.

“Ispred vozila je bio zeleni kombi VW T2. Momak ga je pokušao zaobić, ali vozač kombija je odjednom skrenuo. Nije upalio ni žmigavac. Opel se direktno zabio u kombi. Nakon što su udarili, automobil je počeo goriti. Sve ostalo se odvijalo u sekundama” – ispričao je svjedok nemilog događaja za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79